Het is altijd fijn om vooraf te weten waar u ongeveer op kunt rekenen. Op deze pagina treft u informatie aan over manieren om daar achter te komen. Let wel op:  Iedere geld-verstrekker hanteert zijn eigen norm en zal dus op een ander maximaal te verkrijgen hypotheekbedrag uitkomen!
Wij adviseren u voor een exacte berekening contact met ons op te nemen.

Nog vragen?

Kijk op onze advies-site en vind de antwoorden!

 

Algemene informatie is ook te vinden op de pagina Brochures, Formulieren en Externe Links.

 

Maximale hypotheekberekening
De maximale hypotheekberekening is slechts bedoeld om u een indicatie te geven van de maximale verstrekking op basis van uw inkomen. Er zijn uiteraard meer factoren die bepalen hoeveel geld u kunt of wilt lenen. Financiële verplichtingen beperken de leenmogelijkheid. Ook de aard van het dienstverband kan van invloed zijn.

Bijleenregeling
Met ingang van 1 januari 2004 is de zogenaamde bijleenregeling van kracht geworden. Essentie van de regeling is dat de overwaarde die vrijkomt bij verkoop van de oude woning moet worden geïnvesteerd in de nieuw aan te kopen woning. De bijleencalculator laat zien wat de gevolgen voor uw hypotheek en in het bijzonder voor de renteaftrek zijn als u deze wijzigt in verband met verhuizing (aan- en verkoop), verbouwing, of om een andere reden. Ga hiervoor naar de website van de Belastingdienst.

Aangezien de bijleenregeling een ingewikkelde fiscale regeling is, verzoeken wij u voor een exacte berekening contact met een ervaren adviseur op te nemen.

Hypotheek Calculator

Facebook