Als u een hypotheek afsluit, gaat u uiteraard op zoek naar de geldverstrekker die u de beste rente en voorwaarden kan bieden. Uw zoektocht begint vaak met het selecteren van een hypotheekadviseur. Wij adviseren u deze met zorg te kiezen en hierbij te letten op integriteit, deskundigheid en onafhankelijkheid van de organisatie.

Aandacht Hypotheken is een hypotheekadvieskantoor waar u terecht kunt voor advies, bemiddeling en afsluiten van uw hypotheek met alle bijbehorende producten. Ook voor woonlastenverzekeringen, zelfstandige levensverzekeringen en spaarproducten zónder hypotheek bent u bij ons aan het juiste adres.

Vacatures

Onze adviseurs

Jan Augustinus
erkend Hypothecair Planner
erkend Hypotheek Adviseur

persoon

Herbert Zock
verzekeringsadviseur

Organisatie
Aandacht Financiële Planners BV, handelend onder de naam ‘Aandacht Hypotheken’ is een onafhankelijk hypotheekadvieskantoor en is niet gebonden aan een bank of verzekeraar. Het bedrijf is een zelfstandige dochteronderneming van Nelisse NVM Makelaars te Den Haag. Behalve met Nelisse Makelaars, heeft Aandacht Hypotheken een nauwe samenwerking met Belvedere Makelaars te Den Haag.

Onze dienstverlening is voor iedereen toegankelijk en onafhankelijk van een eventuele aan- of verkopende makelaar.

Deskundigheid
De adviseurs van Aandacht Hypotheken hebben ruime advieservaring en beschikken allen over vakdiploma’s waarvoor ze regelmatig her- en bijscholing volgen. Zij zijn minimaal erkend hypotheekadviseur en aangesloten bij de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH).  Onze adviseur, Jan Augustinus, is hypothecair planner en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP) en bij de SEH. Jan Augustinus heeft zeer veel ervaring in het adviseren en bemiddelen van hypotheken.

Werkgebied

  • Financiering van een nieuwe woning: bestaande bouw en nieuwbouw;
  • Verzorgen van tweede of aanvullende (onderhandse) hypotheken; advies over aanpassing van uw huidige hypotheek
  • Advies over uw schade en zorgverzekeringen
  • Een ‘second opinion’  tijdens alle hypotheek trajecten;
  • Hypothecaire planning: hoe kan de hypotheek bij uw persoonlijke omstandigheden aansluiten op korte en lange termijn, rekening houdend met actuele wet- en regelgeving én gericht op uw toekomstplannen en vooruitzichten.

Beloningsbeleid

Het beheerst beloningsbeleid wordt gewaarborgd  als volgt:

  • Personeel wordt beloont op basis van een vast salaris. Op geen enkele wijze wordt het inkomen aangevuld door bonussen en/of prestatiegerichte beloningen en welke ander vorm van beloning zowel in geld of in natura.
Facebook